17 juni: Wijk Dauwendaele viert feest!

 

Zaterdag 17 juni rommelroute in Dauwendaele

 
Op zaterdag 17 juni  organiseren Miranda Verweij en Yvonne Koole samen met het wijkteam Dauwendaele en de wijkvereniging SWD voor het 3e opeenvolgende jaar een straatrommelmarkt.  Dit jaar gebeurt dat tijdens het grote wijkfeest van Dauwendaele ter ere van het 50 jarig bestaan. Door heel de wijk verspreid zijn er dan tal van feestelijkheden.
 
Wijkbewoners kunnen hun spulletjes te koop aanbieden in hun eigen tuin of bij hun in de buurt. Alle adressen van de deelnemers worden verzameld op een digitale plattegrond. Zo is voor bezoekers goed te zien welke adressen er allemaal mee doen aan de rommelmarkt. Ook op Facebook hebben wij een eigen pagina: www.facebook.com/rommelmarktdauwendaele. Hierop zal alle informatie terug te vinden zijn over de rommelmarkt en en kan men foto’s en berichten van bezoekers en deelnemers vinden.
Om de betrokkenheid, de gezelligheid en de samenhorigheid in de wijk Dauwendaele te vergrootten onder de bewoners, is 3 jaar geleden deze rommelroute bedacht. Na vele positieve reacties is elk jaar opnieuw de rommelmarkt georganiseerd.
Bewoners die graag meedoen met de rommelroute kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan: rommelmarkt.dwd@zeelandnet.nl.
Kom langs en zie wat Dauwendaele te bieden heeft! Iedereen is welkom in onze mooie, unieke en gezellige wijk!”

No Comments Yet.

Leave a comment