17 juni feest: Wijk Dauwendaele viert 50-jarig bestaan!

Wijk Dauwendaele viert 50-jarig bestaan!

 Zaterdag 17 juni feest in Dauwendaele.

 
De wijk Dauwendaele bestaat dit jaar 50 jaar en dat mag gevierd worden vindt het wijkteam Dauwendaele en Stichting Wijk Dauwendaele. Ze slaan de handen in een en organiseren zaterdag 17 juni een groot feest voor jong en oud uit alle delen van de wijk. Gemeente Middelburg en Stichting Welzijn Middelburg ondersteunen bij de organisatie ervan.
 
Zaterdagochtend om tien uur is er aan de Vrijlandstraat een speciale activiteit. Hier wordt door de wethouder een bord onthuld met foto's uit de wijk door de jaren heen. Kinderen en aanwezigen gaan daarna onder begeleiding van muziek en de kinderen met versierde fietsen naar het feestterrein bij de Kruitmolen.
Hier kun je van 11.00 tot 16.00 uur genieten van allerlei activiteiten. Wijkbewoners kunnen ouderwets blikgooien, skilopen en zaklopen. Kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen en ponyrijden. Ook is er een demonstratie dressuur rijden, zijn er modelboten en kun je ringsteken op de fiets. En dat alles onder het genot van hapjes, drankjes en meer lekkers. Momenteel worden bewoners geactiveerd om tevens mee te doen met een rommelroute door de wijk.
Voor alle wijkbewoners en andere geïnteresseerden alvast: wees welkom op het feest.
Meer informatie is t.z.t. te vinden op www.wijkdauwendaele.nl.

No Comments Yet.

Leave a comment