Middelburg Rozenstad zoekt Rozenmeisjes en –dames met de naam “ROOS”

Middelburg Rozenstad zoekt Rozenmeisjes en –dames met de naam “ROOS” of een afgeleide daarvan die samen 800 jaar zijn.
In het kader van Middelburg800 schenken burgers en ondernemingen de stad een eigen roos; de Rosa Middelburg.
Dit is een initiatief van Middelburg Rozenstad. De Bierkreek uit IJzendijke is al een aantal jaar bezig met de kweek van deze bijzondere officiële eigen roos die voor iedereen vanaf dit najaar volop te verkrijgen is. De feestelijke doop zal plaatsvinden op zondag 2 juli 2017 in de binnenstad van Middelburg.
Alle activiteiten in het kader van Middelburg Rozenstad komen van vrijwilligers die zelf hun plan uitvoeren, waaronder Wicky Dokman uit Middelburg met een idee voor de doop.
Wicky zoekt voor de doop van de Rosa Middelburg meisjes en dames die de naam “Roos” of een afgeleide daarvan hebben, die samen 800 jaar oud zijn.
Vind je het leuk om tijdens de doop van de Rosa Middelburg in het zonnetje gezet te worden, kun je op zondag 2 juli eind van de middag, vind je het leuk om iets “rozigs” aan te trekken en heet je Roos of zit “roos” in je naam? Mail dan naar Wicky Dokman met vermelding van je naam en geboortedatum: roosnamen@middelburgrozenstad.nl
Is mailen geen optie, dan kun je ook een briefje in de bus doen bij de Herenstraat 8 in Middelburg. Aanmelden kan tot 1 mei 2017.
Met 10 dames van 80 jaar, zijn we er snel. Maar we hopen een mooie groep bij elkaar te krijgen waarin verschillende leeftijden en achtergronden vertegenwoordigd zijn.

No Comments Yet.

Leave a comment