Dialoogtafels over Middelburg 2050!

  • Dinsdagavond 26 januari staat in het teken van de bouwstenen Wonen, Gezonde leefomgeving, Centrumfunctie van Middelburg of Cultureel erfgoed. Meld aan voor één van deze thema’s.
  • Donderdag 28 januari kunt u aanschuiven bij ofwel Circulaire economie of Mobiliteit of Transitie van het buitengebied of de Energietransitie.
  • Op maandag 1 februari gaan de gesprekken over Onderwijs, Ondernemen, Sport en bewegen, Natuur en landschap, Klimaatadaptatie.
  • Kies voor woensdag 3 februari voor één van de volgende thema’s: Zorg en welzijn, Rust, Samenwerken en samenleven of Recreatie en toerisme.

Doemee.middelburgers.nl

Nadat u zich heeft aangemeld voor een dialoogtafel, krijgt u ook een uitnodiging voor het online participatieplatform van de gemeente Middelburg. U kunt daar nu overigens ook al terecht: surf naar doemee.middelburgers.nl.

Op dit platform kunt u volgen wat er met uw inbreng gebeurt of wanneer u weer kunt meepraten. Er staat veel informatie op, bijvoorbeeld een kennismaking met de leden van de Raad van verbinding. Doemee.middelburgers.nl zetten we nu in voor de Omgevingsvisie (Middelburg2050), maar binnenkort verschijnen er ook andere projecten waarover u mee kunt praten. U kunt zelf uw voorkeuren aangeven.

No Comments Yet.

Leave a comment