17 juni onthulling 50-jarig jubileumbord

Zaterdag 17 juni onthulling 50-jarig jubileumbord.
 
Op 15 juni 1967 werd de eerste paal voor de nieuwe wijk Dauwendaele geslagen door de toenmalige minister Schut van volkshuisvesting. Dauwendaele heeft in de loop der jaren een gestage groei doorgemaakt en bestaat  in juni dit jaar 50 jaar. Dit heugelijke feit wordt uitbundig gevierd in de hele wijk op 17 juni. Het wijkteam heeft voor deze gelegenheid een jubileumbord laten maken. Wethouder Szarafinski zal het bord zaterdag om 10 uur onthullen ter hoogte van de "30 km poort" aan de Vrijlandstraat.
 
Het jubileumbord, dat is als studie opdracht door opleidingsinstituut Scalda te Vlissingen aanvaard en uitgevoerd door de afdeling Mediavormgeving, waarbij Myrna Jobse leidend was. Ook het ontwerp van het programmaboekje is van haar hand.
De foto's op het bord brengen de gestage groei van de wijk tot uitdrukking en versterken de ontwikkeling.
Wethouder Szarafinski brengt met de onthulling van het bord het spetterende wijkfeest op gang. Kinderen worden uitgenodigd om met versierde fietsen te komen en nemen daarna het voortouw richting feestterrein aan de Kruitmolenlaan. Hier starten om 11.00 uur de verdere feestelijkheden. Kom kijken en loop en feest mee.

No Comments Yet.

Leave a comment