Hof Mondriaan wijkfair 2019

Beste Wijkbewoner,

Zaterdag 15 juni 2019 organiseren wij tussen 10.00 en 16.00 uur  onze jaarlijkse wijkfair.  Wij  hopen u te mogen begroeten tussen onze ruim 40 gezellige kramen, met o.a. sieraden, handgemaakte artikelen, versgebakken oliebollen, ijs, gefrituurde ultieme aardappel sensaties, textielvouwen, haakwerk, verkoop van creatieve producten, textiel vouwen, kledingverkoop, verkoop van boeken, speelgoed, wolspinster, Zeeuwse Bieren, Zeeuwse producten, fimo klei, woonaccessoires, houtbewerking, kaartverkoop, verkoop van dierenproducten en  tweedehandsverkoop.

Voor de kinderen is er een springkussen.

Bovendien tussen 10.30 – 15.30 uur kunt u Alpaca’s komen knuffelen. En is er de mogelijkheid om met een Alpaca op de foto te gaan en zelfs uit de hand te laten eten. Een voorproefje van de Alpaca’s is te zien op www.alpacaszeeland.nl Bij de alpacakraam worden diverse alpaca artikelen verkocht.

Ook zijn er van 10.30 tot 15.30 uur diverse optredens Voor de inwendige mens kunt u tevens terecht op een van onze terrasjes.

Het Ouderenfonds Nederland verdubbelt onze inkomsten. De opbrengst van deze wijkfair komt ten goede aan de bewoners van Hof Mondriaan.

No Comments Yet.

Leave a comment