15 juni Wijkfair Hof Mondriaan

15 juni Wijkfair Hof Mondriaan

Zaterdag 15 juni 2019 organiseert Zorgstroom Hof Mondriaan tussen 10.00 en 16.00 uur hun jaarlijkse wijkfair. Zij hopen u te mogen begroeten tussen onze ruim 40 gezellige kramen, met o.a. sieraden, handgemaakte artikelen, versgebakken oliebollen, ijs, gefrituurde ultieme aardappel sensaties, textielvouwen, haakwerk, verkoop van creatieve producten, textiel vouwen, kledingverkoop, verkoop van boeken, speelgoed, wolspinster, Zeeuwse Bieren, Zeeuwse producten, fimo klei, woonaccessoires, houtbewerking, kaartverkoop, verkoop van dierenproducten en tweedehandsverkoop.
Voor de kinderen is er een springkussen. Bovendien tussen 11.00 – 15.00 uur kunt u Alpacas komen knuffelen. En is er de mogelijkheid om met een Alpaca op de foto te gaan en zelfs uit de hand te laten eten. Een voorproefje van de Alpacas is te zien op www.alpacaszeeland.nl. Bij de Alpacakraam worden diverse alpaca artikelen verkocht.
Voor de sportieve jongeren is er een pannakooi.
Wijkteam Dauwendaele en Stichting Repair Café Middelburg geven informatie over hun activiteiten.
Ook zijn er van 10.30 tot 15.30 uur diverse optredens. Voor de inwendige mens kunt u tevens terecht op een van onze terrasjes.
Het Ouderenfonds Nederland verdubbelt onze inkomsten. De opbrengst van deze wijkfair komt ten goede aan de bewoners van Hof Mondriaan. Rond 10:30 wordt door wijkwethouder Johan Aalberts de winnaar bekendgemaakt van Wijkslag Dauwendaele.

No Comments Yet.

Leave a comment