Warmtenet Dauwendaele

Wist u dat Synthomer (voorheen Eastman) warmte over heeft en dat dit nu via de schoorsteen verdwijnt?

We onderzoeken hoe we die warmte kunnen gebruiken om 900 woningen in Dauwendaele te verwarmen. Dat is een technische uitdaging. Bovendien moet de oplossing wel financieel aantrekkelijk zijn voor de bewoners. Om dit te realiseren werken vijf partijen nauw samen: gemeente Middelburg, Woongoed Middelburg, NetVerder, Zeeuwind en Synthomer.

Een groot deel van de woningen die in aanmerking komen zijn huurwoningen van Woongoed Middelburg en een kleiner deel zijn koopwoningen. We willen graag met alle huurders en alle eigenaren van deze 900 woningen in gesprek!

Het projectteam van het Warmtenet heeft een plek in Wijkcentrum Dauwendaele. Daar kunt u ons uw vragen stellen of als we er niet zijn kunt u een boodschap voor ons achter laten. Dan nemen wij contact op. Als we er WEL zijn hangen we een groot bord op aan de kant van de Jumbo. Er staat een brievenbus waar u een vraag of opmerking achter kunt laten. En straat voor straat nodigen we u uit op ons ’spreekuur’.

Kijk op de plattegrond of u in het plangebied woont. Surf naar www.middelburg.nl/warmtenet voor meer informatie. Mail naar info@middelburg.nl met als onderwerp ‘warmtenet’ zodat we u op de lijst voor de nieuwsbrief kunnen zetten (fijn als u uw adresgegevens erbij zet).

Voor antwoorden op vragen kunt u deze pdf downloaden.